Wednesday, 18 July 2012

Giveaway Cik Tom

Opps, maaf menghilang seketika...
sebab tengah brokenhearted without reason...lol...
Ok, kali ni nak join Cik Tom punya Giveaway...!
(Tekan sini>>>>Cik TOM)
 Ini merupakan penyertaan Giveaway pertama bagi blog nih...
Aku memang dah lama cari contest atau Giveaway, tapi aku nak join yang menarik je...
lalalalalal....

Sebenarnya aku dah lama kenal Cik Tom ni melalui blog...
masa tahun 2009 atau 2008 kalau tak silap..
Masa tu aku baru-baru nak korek-korek dunia blog nih..
Ketika itu jugaklah aku kenal istilah blogwalking....
Tengah syok aku blogwalking jumpalah blog CikTom nih..
Sejak itulah aku jadi pembaca setia blog Cik Tom walaupun blog lama aku tu diabaikan..
Tapi aku tetap baca blog-blog yang best dan di antaranya ialah Cik Tom..
Cik Tom pun rajin komen blog lama aku tuh...heheh...aku pun jadi rajinlah jugak komen...kekek..
Sekarang ni aku buat blog baru nih...
Blog yang tidak diketahui oleh manusia-manusia yang kenal aku di dunia realiti sana itu...
Tapi aku tetap setia melawat blog Cik Tom...
setia kan aku...

Antara syarat Giveaway Cik Tom ni, aku kena promosikan sikit artikel dalam blog aku yang aku rasa terbaik..
Jadi, aku pilih artikel Jangan Pakai Selipar Ini Di UKM
Kenapa aku pilih artikel tu?
Mudah saja, sebab artikel tu buat pembaca aku rasa gembira dan tertawa...weeee...



You love tomato?Then You will love Cik Tom.
kekekekekek 

p/s:  “Artikel ini penyertaan bagi giveaway Cik Tom ditaja oleh JebengOtai, Papa Mifz, Amna, Kak MahhDania Eryati, Onlajer, NazriHatiputera, EielaRina Avail, Akhiyy, HafizulPuanbee dan KeretaHitam.”

8 comments:

Hafiz Md said...

Terbaiklah.

Kiranya, cik ros ni mmmg otai jugaklah dalam arena memblog ni yer...

Pe2pun, selamat berjaya...

p/s-dah mula nampak kebaikan kontest cik tom ni (rasa nak baca entri yg dirokemenkan tu....hehe)

mursyid diey said...

semoga berjaya dalam GA cik tom ni...hihihi...ingat tomato, ingat cik tom ya.. :-)
Entri Terkini Lambakan Buffered Earning Nuffnang Lagi | cerita cikgu sekolah

Mieya Atiera said...

Good luck :)

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

he he he...patutlah...tertanya-tanya mana menghilang...rasa rindu pulak... yesh...saya setuju... artikel jangan pakai selipar ini di ukm...he he he...selipar pisang tu yang warna merah... eh seyes...saya rindu pulak kat awak bila awak menghilang sekejap...

CIK TOM said...

kenal 2008 n 2009?? ciktom mula berblog bulan 7/ 2010..huhu.. ker tertukar dgn yg lain..heee. ;p

penyertaan diterima tp tlg update senarai link penaja terkini yg dah difinalise ye utk layakkan undian cabutan.. tq =)

Norashiqin Kamaruzaman said...

hai salam perkenalan Ros.. =)) sy singgah dr contest yg same...gudluck ye ~,~

Miss Yaty said...

good luck ya.. owh new blog ke nih..lebih prefer anon je kn. takde org stalk kita..huhu

Giveaway Kedua dari Blog ciktom[dot]com

CIK TOM said...

ok penyertaan lulus..thanks join =)