Saturday, 30 June 2012

Jangan pakai selipar ini di UKM


Sesiapa yang pernah belajar di UKM tuh, faham-fahamlah maksud aku...
Kalau berani cubalah pakai sandal nih kat UKM...
Nanti ada yang tak pasal-pasal buat marathon dengan monyet...
hakhakh...
Ada yang pernah cakap kat aku, janganlah sesekali bawak plastik merah depan 'dia'..
Sebab 'dia' tahu dalam plastik tuh ada makanan...
Tapi aku tak tahulah apa akan jadi dengan korang,
kalau pakai sandal nih...

Sandal  tuh dijual tau...kat Agape Boutique..
Klik saja pada link 'credit' itu...

anyway have a nice weekend, everyone!

5 comments:

irsah said...

Tuah harimau pada belang. Tuah monyet pada selipar owg? ahaks.. terbaik lawak petang nih. Tenkiu. irsah blog

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

memang jawabnya kene main kejar kejar la ek dengan all those monkeys? hu hu hu...

Reena said...

Hahaha... kelakar lah :)

ros maisara said...

irsah,hihihihi..

Farah,cubalah pakai hakhakah..meh kita bawak gi jln2 ukm...

Reena...hehehe :D

Hafiz Md said...

haduyia....selipat ni kalau aku pakai, mau habis eksiden org yg tgk..hahahaha