Monday, 2 July 2012

Big Bang Still Alive di Speedy

Yup yup, album terbaru Big Bang Still Alive Special Edition sudah dijual di Malaysia..
Boleh dapatkan di kedai video Speedy dan lain-lain kedai kalau ada lah...
Berharga RM 69.90.
Mungkin mahal bagi korang tapi tengoklah isi dalamnya macam mana...
Aku amek yang G-Dragon special edition....kekeke GD sangat...
 
Ini kotak dia
Ini dalam kotak dia.Ini buku lirik.
Fahamlah sangat kan. Semuanya dalam Korea.
Ok, ini memang aku tak tahu apa fungsinya.
Ini buku-buku di dalam kotak tuh. Siap ada kad lagi.
Itu album gambar G-Dragon dan kad.
Dan kad GD ni aku memang tak faham apa fungsinya. lol
Ini isi dalam buku gambar G-Dragon tuh.
Orang kedai itu juga bagi poster..
Tapi, aku malas nak amek gambar poster tuh..
Ini aku guna HP aku yang cikai je amek gambar nih...
Kalau nak jelas, belilah sendiri...
Aku nak sangat album ni sebab nanti balik kampung aku nak suh akak aku pasang dalam kereta...
Biar Ber-Big Bang balik kampung....lalalala..
Dalam album ni ada 9 lagu, cuma aku pelik kenapa tak ada lagu Daesung...

p/s: music is universal.

6 comments:

ஜ miss klanika ஜ said...

ouh k-pop . j-pop pon best jugak .

ros maisara said...

:D j-rock pun best juga hihihi

CIK TOM said...

1st tgk cam mahal jgk harganya..tp bila tgk isi dlm kotak tue agak berbaloi jgk..

ros maisara said...

tapi kan cik tom,smua brg yg dlm tu kita xfhm fungsinya hkahkahka... smata2 beli sbb kotak dia lawa.. ala tapi lagu dia sedap2,kalo drive dgr lagu dorg terasa remaja hahah

Atok Kacak said...

Cantik cover dia tu... =)

Lagu korea mmg boleh layanlah...

My wife siap beli beberapa album masa ke sana dulu...

Ada jgak kami burn dalam cd...hehe..

Mmg lagu korea best walaupun tak faham sepatah pun...hehee

ros maisara said...

Atok,hehe ada lagu mmg layan habis..