Thursday, 26 July 2012

Saya sedih lagi

hahaha sebenarnya aku sedang 'tersentap' dengan kata-kata orang...
orang itu pulak kawan aku sendiri....
Yang tak bestnya aku tak boleh beritahu orang lain kenapa aku tersentap...
dan aku pun tak boleh beritahu kenapa aku tak boleh beritahu...
hahahahah..
ya, aku memang suka mengkomplikasikan situasi yang mudah...
aku tengah mencari jalan untuk hilangkan perasaan tersentap nih...
ye lah, dengan kawan sendiri aku malas nak makan dalam lama-lama kan..
tak elok kan, buat rosak hati je...
tapi aku sedih ahhh...hahahahah
jadi, aku layan jiwang lagi...

Video nih adalah MashUp lagu Crying (Heo Young Saeng), Bad (Tablo), Obsession (GDragon), Love Song (Big Bang)
video


p/s:dah lama tak main game general command tuh.syok pulak.hahah

7 comments:

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

awak...nape nih? janganlah sedih sedih... tak pe...kite kan ade...

ros maisara said...

biasalah orang yg makin meningkat umor ni cepat benor sensitifnyaa... hkahkahakhk layan perasaan di tengah malam ni..kekek...

Syira said...

salam

banyakkan sabar dan berdoa kepada yang esa. insyallah rasa sentap itu akan hilang ;)

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

huishh...jgn ler sebut meningkat umur... terasa i yew...lols...

CIK TOM said...

jgn sentap2 lg ye..tenangkan diri..maybe kawan tu tersilap ckp kot..huu

Hafiz Md said...

Bab sentap menyentap ni mmg kdg2 akan kacau jiwa..hehe

Apapun, moga cepat hilang rase ti lepas habis main game ni...moga ceria sokmo!

Hafiz Md said...

Baru perasan lama bebebor menyepi ni tnpa entri...