Saturday, 21 July 2012

Nasib baik aku tak ada lesen memandu

Dan nasib baik juga aku tak ada kereta.
yelah dah tak ada lesen macam mana nak ada kereta sendiri kan.
Kalau aku ada lesen + kereta, jawapannya ialah memang semua orang susah nak cari aku.
Sebab aku ni jenis yang suka melarikan diri.

Nasib baik jugaklah aku tak ada lesen + kereta,
Kalau tak memang setiap kali harijadi aku, aku lari biar semua orang tak dapat cari aku.
Bagi aku tak ada maknanya sambut harijadi nih sebab mengingatkan kehidupan aku yang tak bergerak.
lol gila sedih.

Kesimpulannya harijadi aku nak dekat. mana nak lari eh?

comel kan.tadi adik aku baru calarkan kereta orang. hkahka. 

10 comments:

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

jom kita gi jalan jalan sama sama... heee....

ros maisara said...

hahah jomm kita gi pulau..hakhak

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

pulau mana? pulau redang? pulau perhentian? krabi island? lols...

ros maisara said...

pulau perhentian xpenah gi lagi.. jommmm...krabi island tu nanti2 dulu, pulau dlm malaysia ni kita abes lagi..kekekek

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

he he he... kena kumpul ka-ching cukup cukup dulu awak.. lols... boleh kita plan betol betol...ka-ching mencukupi barulah seronok berjalan ye tak?

ros maisara said...

itulah pasal...skrg ni kita tgh fakir miskin..hakhakhak...

Hafizul said...

Haha..nasib la kalau dapat kawan yg suka main lari-lari..tak dan sokmo la nk kejar..haha

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

tapi kan...kita kalau nak nyorok pown ada satu tempat tu tau... yang memang orang tak tau kita gi situ dan tak expect pown kita gi situ...

rasa tenang je bila dapat bersendirian kat situ...

ros maisara said...

may i know where?? he he he heeeee

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

lols... x jauh dekat jer... tempat yang orang tak fikir of all the places...ke situ perginya...nanty kita tweet tweet... he he he...