Friday, 15 June 2012

Masalah buka Dashboard blog

(Masalah dashboard keluar BX Error)

Aku punya dahsboard blog ada masalah, setiap kali buka je kuar benda alah kat atas tu ha...
Jadi, aku nak tengok post atau edit post aku pun tak boleh...
Makanya, selama beberapa hari nih aku tulis blog guna Internet Explorer memang menyakitkan hati...
Sebab IE aku lembap....pop up box tu akan kuar kalau guna Firefox...
Lepas tu bila aku baca Google Help Forum tuh, dah ada orang dapat penyelesaiannya..
Iaitu buang AVG toolbar..
Macam mana nak buang...?

Tengok Mozilla Firefox punya Tools (yang kat atas tuh) => Add Ons =>Extensions => Remove AVG toolbar => Restart your Firefox.
Sekarang barulah okey...terima kasihlah kat orang yang bagitahu jalan penyelesaiannya nih...





1 comment:

CIK TOM said...

sib baik jumpa solution..blh rajin update blog blk ye..hee